homenzyme.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Amenajari interioare


http://homenzyme.com/ este un site de prezentare care prezinta si promoveaza trenduri si servicii de amenajari interioare.

Pe langa informatiile utile depre activitatea site-ului si politica de utilizare, site-ul de prezentare ofera o multitudine de articole si stiri despre domeniul amenajarilor interioare, organizate pe categorii relevante.

Pagina fiecarui articol contine o bara de Social Media, care permite distribuirea articolelor pe diverse retele de socializare. De asemenea, aceste pagini contin si o sectiune de comentarii.

In plus, site-ul ofera servicii de publicitate, afisand si promovand diverse servicii de amenajari interioare in baza unui abonament lunar. Pentru persoanele interesate, site-ul de prezentare pune la dispozitie un formular online de solicitare oferta.

Pe langa acest formular, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular online de contact, destinat persoanelor interesate sa transmita un mesaj companiei.

Toate informatiile si imaginile publicate pe site sunt foarte usor de administrat, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continut, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site. Acestea sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media, alaturi de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de prezentare de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.