Imm-CheiaSuccesului.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

ONG afaceri


http://www.imm-cheiasuccesului.ro/ este un portal online creat cu scopul de a prezenta si promova proiectul cofinantat prin fonduri europene, ,,IMM –ul –Cheia succesului pentru tine si Romania”.

Proiectul se înscrie în Axa prioritară 3 “Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul Major de intervenţie 3.1 ”Promovarea culturii anteprenoriale”.

Site-ul a fost contruit pe ZAO Media pe un format simplu, care sa permita prezentarea clara si logica a informatiilor in cadrul site-ului. In plus, site-ul dispune si de o bara de cautare, menita sa faciliteze localizarea informatiilor de interes.

Mai mult decat atat, site-ul dispune si de un formular de contact, care permite transmiterea de mesaje sau intrebari, printr-un singur click.

Portalul este dispus atat cu un meniu orizontal, cat si cu un meniu vertical, care prezinta, in primul rand, informatii referitoare la proiect, implementarea acestuia si echipa de lucru, precum si informatii utile si noutati din domeniu, dar si link-uri de legatura catre alte pagini de interes.

Informatiile sunt completate de o Galerie Foto, unde sunt publicate imagini reprezentative de la diverse Conferinte sau evenimente organizate in scopul implementarii proiectului.

In plus, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Forum. Aici, experti in domeniu ofera asistenta la nivel profesionist, in diverse domenii de activitate promovate de proiect.

Informatiile si imaginile publicate pot fi adaugate, sterse sau editate la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook. Acest lucru este posibil cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

Printre serviciile de webdesign oferite de ZAO Media se numara si caracterul responsiv al site-ului, care permite accesarea portalului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Nu in ultimul rand, site-ul beneficiaza de servicii de optimizare SEO on-page, pentru asigurarea unei pozitii optime a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.