immsuceava.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Intreprinderi mici si mijlocii


http://immsuceava.ro/ este site-ul de prezentare al Federatiei Patronale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din judetul Suceava. Site-ul a fost creat de ZAO Media pentru prezentarea si promovarea activitatii Federatiei.

Site-ul prezinta, astfel, informatii de interes despre activitatea si misiunea Federatiei, membrii acesteia, proiectele intreprinse si evenimentele organizate sau la care a participat Federatia.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine si o sectiune dedicate articolelor sau stirilor importante, de interes pentru activitatea Federatiei.

In plus, din pagina de inceput a site-ului pot fi accesate stiri din Revista Presei, cu precadere stirile de interes pentru mediul de afaceri și pentru IMM-uri, publicate de Adevarul.ro

Informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu si rapid ca editarea unei postari pe o retea de socializare.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii complete de administrare si mentenanta site.

De asemenea, printre serviciile de webdesign oferite de ZAO Media se numara si servicii de optimizare SEO on-page la nivel profesionist, menite sa asigure o pozitie optima a site-ului de prezentare in clasamentele motoarelor de cautare.