inchiriaza-limuzina.ro

inchiriaza-limuzina.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Inchirieri limuzine


http://inchiriaza-limuzina.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile de inchiriere limuzine de lux ale companiei bucurestene cu acelasi nume.

Site-ul de prezentare a fost creat pe un format dinamic, care permite accesarea informatiilor publicate atat din meniul principal, cat si de pe pagina initiala.

Pagina de inceput a site-ului prezinta pe scurt informatii despre serviciile oferite, avantajele acestora, testimoniale ale clientilor si imagini ale limuzinelor de lux oferite. Pe langa rolul de prezentare a acestor informatii, pagina initiala a site-ului contine butoane de redirectionare catre sectiunile site-ului.

Aceste sectiuni pot fi accesate si din meniul principal si cuprind informatii complete despre activitatea companiei si serviciile oferite.

Informatiile si imaginile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site, la fel de usor ca administrarea unei pagini pe o retea de socializare.

De asemenea, ZAO Media ofera servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page. Optimizarea web are rolul de a plasa site-ul de prezentare pe o pozitie cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.