inchirieriap.ro

Tip site

Catalog imobiliare


Domeniu de activitate

Oferte imobiliare


http://www.inchirieriap.ro/ este un portal online care prezinta oferte de inchiriei apartamente si spatii industriale, in Bucuresti. Portalul apartine agentiei imobiliare Victoria Invest Imobiliare.

Pe langa informatiile generale despre activitatea agentiei, site-ul prezinta o varietate de oferte imobiliare, organizate pe categorii de interes sau in functie de zona.

De asemenea, site-ul dispune si de o bara de cautare avansata, care permite cautarea de spatii de inchiriat in functie de preferintele vizitatorilor.

Aceste oferte sunt postate atat de catre agentie, cat si direct, de catre proprietarii de spatii. Formatul site-ului le permite acestora din urma sa isi posteze singuri ofertele, prin accesarea si completarea unui formular simplu de trimitere oferta.

Fiecare oferta publicata pe site dispune de o pagina proprie, unde sunt postate informatii complete, imagini si preturi, precum si alte oferte similare.

In plus, paginile ofertelor dispun si de o bara de instrumente care permite distribuirea ofertei pe mail, pe retelele de socializare, precum si printarea ofertei.

Un alt aspect important al acestor pagini este faptul ca includ un formular care le permite vizitatorilor sa programeze online o vizitare a spatiului in cauza.

Site-ul dispune si de un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a paginii, precum si de un chat online, pentru diverse conversatii vis-à-vis de serviciile oferite de portal.

Aceste functii si servicii ale portalului online sunt incluse in oferta de servicii de webdesign si promovare web oferita de ZAO Media.

De asemenea, portalul permite accesarea informatiilor publicate de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browserul folosit, datorita caracterului sau responsiv.

Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare online, pentru asigurarea unei pozitii favorabile in clasamentele motoarelor de cautare.