istoriaminoritatilor.ro

istoriaminoritatilor.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Proiect cultural


http://istoriaminoritatilor.ro/ este site-ul de prezentare al proiectului Istoria minorităţilor – o abordare cultural artistică a diversităţii”, iniţiat de Primăria Municipiului Iaşi în parteneriat cu Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi și Asociaţia “Pro Roma” şi finanţat printr-un Grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României. 

Site-ul de prezentare creat de ZAO Media ofera informatii referitoare la proiect, obiective, grupuri tinta, parteneri, finantatori si activitati intreprinse, acoperind toate punctele de interes privind implementarea si desfasurarea acestuia.

De asemenea, site-ul de prezentare contine si sectiuni dedicate altor informatii, stiri, link-uri utile si noutati de interes pentru domeniul de activitate al proiectului.  

In plus, site-ul de prezentare include si o Galerie foto, care prezinta imagini de la activitati sau evenimente desfasurate in cadrul proiectului.  

Un element important al acestui site de prezentare este calendarul evenimentelor, care prezinta evenimentele urmatoare, de interes pentru activitatea proiectului.

Site-ul de prezentare dispune si de o sectiune de Contact, care pune la dispozitia persoanelor interesate si un formular online de contact.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site si optimizare online, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in motoarele de cautare.

In pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media este inclus si design-ul responsiv al site-ului, care permite vizualizarea paginilor acestuia de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.