jaluzele-rolete-suceava.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Comercializare jaluzele & rolete


http://jaluzele-rolete-suceava.ro/ este site-ul de prezentare al firmei sucevene Baroc, specializata in comercializarea de jaluzele si rolete, precum si in oferirea de consultanta de specialitate.

Site-ul a fost creat cu scopul de a prezenta si promova produsele si serviciile oferite de Baroc, pentru o mai buna vizibilitate in mediul online, cat si pentru cresterea vanzarilor.

Astfel, produsele au fost organizate atat sub forma unui meniu derulant, care poate fi accesat din bara principal, cat si sub forma unei liste dispuse in stanga paginii.

Meniul derulant este impartit in mai multe sectiuni, in functie de tipul produselor. La randul sau, fiecare categorie de produse are propriile submeniuri, in functie de informatiile de interes. De asemenea, in acest submeniu derulant exista si o lista a preturilor.  

Site-ul dispune si de o lista de preturi separate, care poate fi accesata din meniul principal, la fel cum pot fi accesate si celelalte informatii utile.

Din punct de vedere al administrarii site-ului, acesta este prevazut cu un panou de administrare care permite gestionarea rapida si usoara a continutului de pe site.

In plus, site-ul beneficiaza de servicii suplimentare de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Un alt aspect important este serviciul de optimizare SEO on-page inclus in acest pachet de servicii. Optimizarea online are ca obiectiv principal obtinerea unei clasari cat mai bune in motoarele de cautare.