javustore.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Articole de imbracaminte


http://javustore.ro/ este un magazin online, creat de ZAO Media pe o platforma open source, cu scopul de a prezenta articolele de imbracaminte oferite spre vanzare de Javu Store.

Astfel, site-ul este prevazut cu un catalog de produse, organizat pe categorii de produse, dar si in functie de noutati si promotii.

Pagina fiecarui produs ofera detalii despre produs, imagini reprezentative, preturi, informatii despre livrare, precum si despre produsele similare. In plus, aceasta pagina contine si un tabel de dimensiuni, precum si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Pe langa aceste elemente, pagina fiecarui produs este prevazuta si cu o bara de Social Media, pentru distribuirea paginii pe diverse retele de socializare, precum si cu o sectiune de Recenzii.

Cosul de cumparaturi poate fi accesat si din meniul principal, precum si prin intermediul contului de utilizator, care poate fi creat facultativ, pentru o mai buna gestiune a comenzilor. Ca modalitati de plata, site-ul accepta doar plata la destinatie, in sistem ramburs.

In plus, site-ul prezinta si informatii utile despre modul de functionare al magazinului, informatii despre livrare si plata, politica de returnare si alte politici specifice functionarii magazinului.

De asemenea, site-ul contine si o serie de link-uri utile catre alte pagini de interes si include si o sectiune de Blog, dedicata noilor tendinte in moda.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitie si un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a magazinului online.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.