jekoovision.it

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Ochelari de vedere


http://jekoovision.it/  este un site de prezentare creat de ZAO Media, pentru a prezenta ochelarii de vedere oferiti spre vanzare de Jekoo Vision.

Site-ul a fost construit pe un design dinamic si responsiv, care sa permita accesarea informatiilor publicate de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul prezinta serviciile si produsele de inalta calitate oferite in cele doua puncte de lucru ale companiei, din Belluno si Milano.

Pe langa aceste informatii, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse noutati si promotii, aferente lunilor in curs.

Ca modalitati de contact, site-ul pune la dispozitie atat date de contact, cat si doua formulare online de contact, pentru fiecare magazin Jekoo Vision. Nu in ultimul rand, site-ul include si o bara de Social Media, care permite accesarea paginilor Jekoo Vision pe Facebook si Instagram.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, informatiile, imaginile si videoclipurile publicate pe site pot fi editate cu usurinta, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail, prin intermediul panoului de administrare a site-ului.