lamitex.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Spalatorie auto si fabrica textile


http://www.lamitex.ro/ este un site de prezentare creat cu scopul de a prezenta si promova serviciile oferite de spalatoria auto Lamitex din Focsani.

Site-ul prezinta informatii generale, precum si detalii specifice, referitoare la serviciile puse la dispozitie de aceasta firma.

Informatiile sunt organizate in doua sectiuni reprezentative pentru tipul serviciului oferit, sectiuni ce pot fi accesate din meniul principal.

Fiecare sectiune prezinta informatii de interes despre serviciul respectiv, precum si despre tarifele aferente, sub forma  de lista sau tabel.

De asemenea, site-ul include si o sectiune de avantaje, dispusa in partea stanga a paginii. Aceasta prezinta, succinct, beneficiile serviciilor oferite de spalatoria auto Lamitex.

Tot in partea stanga a site-ului de prezentare poate fi gasit si logo-ul firmei, precum si datele de contact ale acesteia.

Aceste informatii sunt completate de un slide show inclus in header-ul site-ului, care prezinta in imagini compania si activitatea acesteia.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi adaugate, sterse sau modificate cu usurinta, ca si adaugarea sau editarea unei postari pe Facebook. Acest lucru este posibil cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

In plus, site-ul este prevazut si cu un buton special, pozitionat la baza paginii, care redirectioneaza vizitatorii catre pagina de Facebook a spalatoriei.

O alta caracteristica importanta a site-ului de prezentare este caracterul sau responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Aceste instrumente si functii sunt incluse in pachetul de servicii de webdesign si promovare web, oferite de ZAO Media. Pe langa acestea, site-ul se bucura si de o optimizare SEO, realizata la la nivel profestionist, pentru o clasare satisfacatoare in clasamentele motoarelor de cautare.