lapiticulvesel.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Gradinita


http://lapiticulvesel.ro/  este site-ul de prezentare al Gradinitei La Piticul Vesel, din Suceava.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un design responsiv, care sa permita accesarea si vizualizarea informatiilor publicate pe site de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul prezinta informatii despre gradinita si activitatea acesteia, program, serviciile oferite, oferta educationala, noutati si modalitati de contact.

In plus, site-ul de prezentare contine si un meniu lateral, unde pot fi acccesate diverse informatii utile despre documentele necesare inscrierii, programul de integrare, consiliere psihopedagogica si diverse evenimente.

Informatiile publicate pe site sunt completate de o Galerie foto, care prezinta Gradinita si diversele evenimente si activitati organizate de aceasta.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite administrarea facila si rapida a continutului si imaginilor publicate pe site, precum si editarea acestora, la fel de simplu ca o postare pe Facebook.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de ZAO Media. In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului in motoarele de cautare.