lenjeriideosebite.ro

lenjeriideosebite.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Magazin online de lenjerii de pat


http://www.lenjeriideosebite.ro/ este site-ul magazinului online de lenjerii de pat ,,Lenjerii deosebite”. Magazinul online a fost conceput  pentru a pune produsele spre vanzare intr-un mod simplu si rapid.

Site-ul a fost creat de la zero pentru a prezenta produsele si ofertele companiei intr-un mod cat mai dinamic si atragator. Astfel, produsele sunt impartite in categorii relevante iar fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii despre produs, comanda si livrare.

Produsele pot fi adaugate in cosul de cumparaturi direct din pagina produsului.  Tot pe pagina produsului, utilizatorii au posibilitatea de a-si expune impresiile prin intermediul unui formular special conceput.

Un aspect important al acestui magazin online este faptul ca ofera mai multe optiuni de plata. Astfel, clientii pot achita pentru produsele cumparate fie la livrare, prin intermediul MobilPay sau prin transfer bancar.

Toate aceste facilitate fac parte din pachetul de servicii de webdesign oferite de PAM design. Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza si de servicii de promovare web, pentru cresterea vizibilitatii in mediul online.

Tot din acest motiv, site-ul dispune si de o bara de social media, care permite accesarea diferitelor conturi de social media ale magazinului, precum si de un buton de Like pentru pagina de Facebook a magazinul online Lenjerii deosebite.