lenjeriimoderne.ro

lenjeriimoderne.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Magazin online de lenjerii de pat


http://www.lenjeriimoderne.ro/ este magazinul online al vanzatorului de lenjerii de pat cu acelasi nume. Site-ul prezinta oferta de produse a companiei si ofera persoanelor interesate posibilitatea de a le achizitiona, cu un singur click.

Fiecare pagina asociata produselor oferite spre vanzare dispune de un buton de adaugare directa a produsului respective in cosul de cumparaturi.

De asemenea, magazinul online le ofera cumparatorilor mai multe posibilitati de plata, cum ar fi plata ramburs, cu cardul sau prin transfer bancar. Toate aceste modalitati de plata sunt verificate si securizate.

In plus, fiind un site creat de la zero, acesta genereaza automat facturi fiscale si proforma la efectuarea si plata comenzilor.

Magazinul online pune la dispozitia cumparatorilor 3 instrumente de gestionare a comenzilor, usor de utilizat: un cont de utilizator gratuit, un cos de cumparaturi si o pagina dedicate istoricului comenzilor.

Pe langa aceste elemente, cumparatorul are posibilitatea de a fi la curent cu ofertele si promotiile companiei, printr-o simpla actiune de abonare la Newsletterul vanzatorului.

Un alt avantaj al faptului ca magazinul online a fost creat de la zero este stabilitatea mai mare de care se bucura. Site-ul nu are nevoie de update-uri periodice, este optimizat si administrat intr-un mod profesionist, datorita serviciilor de webdesign si promovare web oferite de PAM design.