licitatie-porumbei.ro

Tip site

Site de prezentare & sistem licitatii


Domeniu de activitate

Licitatii de porumbei


http://www.licitatie-porumbei.ro/  este un portal online care permite licitarea online de porumbei de cea mai buna calitate, la preturi mici. Site-ul prezinta si un catalog de produse si accesorii destinate sportului columbofil.

Site-ul include o functie de inregistrare/logare client, care le permite vizitatorilor sa isi creeze un cont de utilizator pentru a licita. Acestia pot licita de pe pagina fiecarei categorie de licitatie, prin simpla apasare a butonului ,,Liciteaza”, dupa ce a introdus suma cu care doreste sa liciteze porumbeii respectivi.

Portalul contine si o sectiune de FAQ, menita sa raspunda la intrebarile frecvente ale utilizatorilor, precum si o sectiune de contact, care include, la randul ei, un formular de contact.

In plus, site-ul contine si o bara de Social Media, care permite urmarirea activitatii portalului pe Twitter.

Site-ul dispune si de o arhiva a licitatiilor, precum si de o lista neagra, unde sunt afisate toate persoanele care au licitat dar nu si-au platit, insa, licitatia.

Site-ul contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate articole sau informatii utile din domeniul de activitate.

Pe langa aceste informatii, site-ul prezinta si informatii generale despre bolile porumbeilor, crescatori straini, parteneri, sponsori sau evenimente, stiri si alte informatii utile. Mai mult decat atat, portalul este prevazut si cu o Galerie Video. Pentru facilitarea accesului la informatie, site-ul dispune si de o bara de cautare.

Informatiile publicate pe site, precum si imaginile si videoclipurile, pot fi actualizate, adaugate sau sterse la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail. Acest lucru este posibil prin accesarea panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.