ligiadesign.ro

Tip site

Site de prezentare & catalog online


Domeniu de activitate

Decoratiuni nunta, botez, etc


http://www.ligiadesign.ro/ este site-ul de prezentare al producatorului de accesorii pentru nunti si botezuri, Ligia Design.

Site-ul a fost creat de ZAO Media cu scopul de a prezenta si promova produsele puse la vanzare de aceasta societate.

Site-ul de prezentare este prevazut cu un meniu principal si doua meniuri secundare. Din meniul principal, pot fi accesate informatii despre activitatea firmei, produsele si serviciile oferite, precum si modalitatile de contact.

De asemenea, meniul principal este prevazut si cu o sectiune de Comanda online, care permite plasarea unei comenzi direct de pe site, prin completarea unui formular de comanda specific.

In ceea ce priveste modalitatile de plata, Ligia Design pune la dispozitia clientilor sai plata prin OP bancar, precum si in sistem ramburs.

Meniurile secundare se afla in partea stanga a paginii si prezinta informatii despre produsele oferite spre vanzare, precum si despre produsele noi. Fiecare produs apartine unei categorii specifice. In plus, fiecare produs dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate informatii despre produs, imagini si preturi.

Mai mult decat atat, pe pagina fiecarui produs exista si o sectiune de comentarii, destinata vizitatorilor site-ului.

Pe langa informatiile publicate pe site, site-ul de prezentare dispune si de o functie de derulare automata de imagini in header-ul site-ului, cat si de un slide show dinamic, inclus in pagina initiala a site-ului.

Informatiile si imaginile publicate pe site pot fi administrare cu ajutorul panoului de administrare a site-ului, intr-un mod asemanator trimiterii unui e-mail.

Toate aceste caracteristici ale site-ului de prezentare sunt parte a pachetului de servicii de webdesign si promovare web, oferit de ZAO Media. In plus fata de acestea, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o indexare optima in clasamentele motoarelor de cautare.