loisatelier.ro

loisatelier
Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Producator de sapunuri si lumanari natural


http://loisatelier.ro/ este magazinul online al Lois Atelier, un magazine de sapunuri si lumanari din ingredient naturale.

Site-ul este prevazut cu un catalog de produse aferente fiecarei categorii de produse oferite. Fiecare pagina a produselor prezinta detaliile, pretul si disponibilitatea fiecarui produs. Un aspect foarte important este faptul ca paginile produselor sunt prevazute cu butoane care adauga produsul direct in cosul de cumparaturi.

Pe langa produsele oferite spre vanzare, magazinul online prezinta si o serie de informatii utile despre produsele oferite, modul de comandare si conditiile de livrare.

Site-ul pune la dispozitia vizitatorilor si un formular de contact. Prin intermediul acestuia, persoanele interesate pot trimite mesajul dorit direct catre Atelier.

Pe langa aceste servicii de webdesign, oferite de PAM design, magazinul online beneficiaza si de servicii de promovare web si optimizare SEO on-page. Acestea contribuie la cresterea vizibilitatii produselor companiei in mediul online.