luxurytransportationclub.co.uk

luxurytransportationclub.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii de transport de lux


http://luxurytransportationclub.co.uk/ este site-ul de prezentare al companiei londoneze Luxury Transportation Club, care ofera servicii de transport de lux cu sofer privat si servicii de securitate.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format dinamic si responsiv, care sa permita accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Astfel, informatiile despre companie si serviciile oferite sunt completate de prezentari video si imagini care prezinta activitatea companiei si serviciile puse la dispozitie.

In plus, site-ul de prezentare contine si o Galerie Foto care prezinta masinile puse la dispozitie, precum si un catalog al masinilor oferite spre vanzare.

De asemenea, site-ul de prezentare dispune si de o sectiune de Cariere, care include informatii de interes despre oportunitatile de angajare in cadrul companiei, precum si prezentari video relevante.

Site-ul dispune si de un formular online de contact, prin intermediul caruia persoanele interesate pot contacta direct reprezentatii companiei.

Site-ul este prevazut cu un panou de administrare, care face posibila administrarea facila a site-ului si a continutului publicat. La fel de simplu ca trimiterea unul e-mail, administratorii pot adauga, sterge sau edita toate informatiile si fotografiile afisate.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site. Un element important al acestui pachet de servicii este optimizarea SEO on-page, care contribuie la o buna indexare a site-ului in motoarele de cautare.