magazinconstruct.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Materiale de constructii


http://www.magazinconstruct.ro/ este site-ul de prezentare al societatii cu acelasi nume, specializata in comercializarea de scule si material de constructii.

Crearea site-ului a avut ca scop prezentarea si promovarea serviciilor si produselor oferite spre vanzare de Magazin Construct.

Pe langa informatiile despre activitatea, serviciile si produsele oferite de companie – informatii dispuse pe sectiuni separate, in functie de tipul lor, in meniul principal – site-ul prezinta si informatii despre partenerii companiei, precum si despre modurile de contact.

De asemenea, pagina principala este prevazuta si cu butoane specifice, care redirectioneaza vizitatorii catre informatiile publicate in sectiunea reprezentata de butonul respectiv.

In plus, toate aceste informatii pot fi vizualizate si prin accesarea meniului sub forma de lista, situat in partea dreapta a paginii.

Mai mult decat atat, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Noutati. Aici sunt publicate informatii utile, noutati sau articole interesante din domeniu.

Site-ul de prezentare poate fi gestionat cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Prin accesarea acestui panou si urmarirea unor pasi simpli, administratorul poate adauga, sterge sau modifica informatiile si imaginile publicate pe site.

Un aspect important al acestui site este caracterul sau responsiv. Datorita acestei trasaturi, site-ul de prezentare poate fi accesat fara problem de pe toate tipurile de dispositive mobile.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare web. Prin realizarea unei optimizari online eficiente, site-ul de prezentare beneficiaza de o indexare buna in motoarele de cautare.