maluk.ro

Tip site

Site de prezentare produse


Domeniu de activitate

Seminee, focare si alte elemente


http://www.maluk.ro/ este site-ul de prezentare al companiei cu acelasi nume, si implicit a serviciilor si produselor oferite de aceasta, in parteneriat cu o firma austriaca producatoare de seminee.

Pe langa informatiile despre activitatea companiei, serviciile si produsele oferite spre vanzare, promotii, noutati si diverse evenimente din domeniu, site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie Foto/Video, precum si cu o sectiune de prezentari video separata.

Totodata, site-ul contine si o bara de Social Media, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile companiei pe Youtube si Facebook.

In plus, site-ul dispune si de o harta interactiva a retelei de parteneri, care permite localizarea distribuitorului cautat, in functie de judetul in care opereaza.

Pe langa aceste informatii, fiecare produs sau categorie de servicii oferite, dispune de o pagina proprie. Aici sunt publicate informatii utile despre produsul sau serviciul respectiv, specificatii, imagini si video-uri relevante.

Mai mult decat atat, aceste pagini contin si cataloage in format PDF, care prezinta datele tehnice ale produselor. Acestea pot fi accesate si descarcate cu usurinta, indiferent de browserul folosit.

Nu in ultimul rand, site-ul este prevazut si cu un formular de contact, care permite contactarea directa a companiei, direct de pe site.

Aceste servicii fac parte, printre altele, din pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. In plus fata de acestea, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, care ii asigura o buna indexare in motoarele de cautare.