matei-electrostatic.ro

matei-electrostatic.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii de vopsitorie


http://matei-electrostatic.ro/ este site-ul de prezentare al serviciilor de vopsitorie in camp electrostatic oferite de firma cu acelasi nume.

Site-ul prezinta informatii despre activitatea companiei, serviciile oferite si tehnologia folosita. De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si noutati din domeniu.

Pe langa prezentarea informatiilor pe sectiuni specifice care pot fi accesate din meniul principal, formatul dinamic al site-ului de prezentare permite prezentarea sectiunilor site-ului pe pagina initiala, sub forma unui slide show. Fiecare sectiune a acestui slide show contine un buton de redirectionare   catre paginile respective ale site-ului.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie foto, care prezinta imagini cu proiectele realizate in domeniul vopsitoriei in camp electrostatic.

De asemenea, site-ul de prezentare dispune si de un formular online de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa serviciile de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de servicii de optimizare online pentru o indexare buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.