monbeauty.eu

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Tratamente corporale si cosmetica


http://monbeauty.eu/ este site-ul de prezentare al salonului de relaxare si infrumusetare cu acelasi nume. Site-ul are ca scop principal afisarea serviciilor oferite si preturilor aferente, pentru o mai buna promovare in mediul online a activitatii companiei.

Pe langa acest aspect, prin crearea site-ului de prezentare s-a avut in vedere prezentarea viziunii si a metodelor folosite de specialistii salonului de masaj pentru a le oferi clientilor linistea si relaxarea de care au nevoie.

Avand in vedere accentual pus pe importanta si beneficiile serviciilor oferite de Monbeauty, site-ul este prevazut cu o sectiune de Blog, care permite postarea de articole si informatii utile referitoare la efectele acestor servicii asupra sanatatii.

In ciuda volumului de informatii prezentate, site-ul este foarte usor de administrat. Acesta este prevazut cu un panou de administrare, care permite adauarea, stergerea si editarea atat a informatiilor de interes, cat si a continutului publicat pe Blog, intr-un mod accesibil si rapid.

In plus, site-ul dispune si de un formular de contact, cu ajutorul caruia persoanele interesate de activitatea salonului de relaxare il pot contacta, simplu, rapid si in siguranta,

Pe langa aceste aspecte, s-a avut in vedere si crearea unui site responsiv, optimizat si adaptat pentru orice tip de dispozitiv, indiferent de browserul folosit. Aceste servicii, oferite de Pam design, asigura o promovare eficienta in mediul online, precum si o indexare buna in rezultatele de cautare.