oldtownbnb.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Unitate de cazare


http://oldtownbnb.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta serviciile oferite de hotelul tip boutique cu acelasi nume, din zona Centrului Vechi al Capitalei.

Din meniul principal al site-ului de prezentare, pot fi accesate informatii despre unitatea de cazare si serviciile oferite, imprejurimi, precum si alte informatii de interes.

In completarea informatiilor, site-ul de prezentare a fost prevazut si cu doua Galerii Foto – una care prezinta orasul si obiectivele turistice, iar alta care prezinta camerele puse la dispozitia clientilor.

Atat informatiile cat si imaginile publicate pe site-ul de prezentare, pot fi administrate la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail. Acest lucru este posibil datorita panoului de administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea sau editarea imaginilor si fragmentelor de continut.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, incluse in pachetul de servicii oferit de ZAO Media.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page si promovare online, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Totodata, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Nu in ultimul rand, formatul site-ului de prezentare permite afisarea informatiilor publicate in doua limbi, si anume limba romana si limba engleza.

Ca modalitate de contact, site-ul de prezentare este prevazut cu un formular de contact, care poate fi accesat din sectiunea de Contact a site-ului.  In plus, site-ul dispune si de o harta din satelit, care permite localizarea hotelului.