optisan.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Clinica medicala


http://optisan.ro/  este un site de prezentare creat de ZAO Media, pentru a prezenta serviciile oferite de clinica oftalmologica profesionista Optisan, ce ofera consultatii oftalmologice complexe, dar si tratamente ale ambliopiei prin joc.

Site-ul a fost construit pe un design dinamic si responsiv, care sa permita accesarea informatiilor publicate de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Pe langa informatiile despre serviciile oftalmologice si de pediatrie oferite, site-ul prezinta si sfaturi medicale in domeniu, precum si informatii despre programul Amblionet. In aceasta ultima sectiune, persoanele interesate au posibilitatea de a testa gratuit programul.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile despre domeniul de activitate al Clinicii si tratamentele oferite.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu o sectiune de Testimoniale, unde sunt prezentate in videoclipuri, testimonialele pacientilor Clinicii.

Mai mult, pacientii Clinicii, precum si persoanele interesate, au posibilitatea de a-si posta public opiniile sau mesajele, in sectiunea de Comentarii din josul paginii.

Ca modalitati de contact, site-ul pune la dispozitie atat date de contact, cat si un formular de contact, precum si un chat offline. Nu in ultimul rand, site-ul include si o bara de Social Media, care permite accesarea paginilor Clinicii pe diverse retele de socializare.

O alta functie importanta a site-ului de prezentare este cea de abonare la Newsletter-ul Clinicii, prin simpla introducere a unei adrese de e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, informatiile, imaginile si videoclipurile publicate pe site pot fi editate cu usurinta, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail, prin intermediul panoului de administrare a site-ului.