paris-entreprise-photographe.fr

paris-entreprise-photographe.fr

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio profesionist de fotografie


http://paris-entreprise-photographe.fr/ este site-ul de prezentare al activitatii si serviciilor profesioniste oferite de Studio-ul de fotografie cu acelasi nume.

Ciprian Lupan, Paris Entreprise Photographe ofera o gama larga de servicii de fotografie pentru seminarii, congresele, petreceri sau alte evenimente de interes pentru lumea business.

Pentru prezentarea acestor servicii, s-a conceput un design simplu dar classy, pentru a atrage publicul tinta inca de la prima vedere.

De asemenea, s-a introdus si o sectiune de blog, pentru publicarea de articole si informatii utile privind tehnicile fotografice si importanta imortalizarii evenimentelor antreprenoriale.

Toate informatiile de pe site pot fi editate si actualizate cu usurinta, cu ajutorul panoului de administrare al site-ului. Astfel, se poate adauga sau sterge continut la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pentru a ajunge la o audienta mai larga, s-a avut in vedere crearea unui site responsiv. Aceasta functie permite accesarea si vizualizarea fara probleme a paginilor web de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de browserul folosit.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de Pam design, site-ul de prezentare beneficiaza si de optimizare SEO on-page. Aceasta ii permite site-ului sa urce in clasamentele motoarelor de cautare.