pascupas.biz

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Servicii detectivi particulari


http://www.pascupas.biz/ este site-ul de prezentare al activitatii si serviciilor oferite de agentia de detective particulari Pas cu Pas.

Pe langa informatii despre agentie, activitatea acesteia si serviciile pe care le pune la dispozitia potentialilor client, site-ul prezinta si informatii despre legislatia in vigoara.

In plus, site-ul este prevazut si cu o sectiune de testimonial. Aici sunt publicate marturiile clientilor agentiei vis-à-vis de calitatea serviciilor oferite.

De asemenea, site-ul dispune si de un Blog, unde sunt publicate informatii utile si diverse articole despre serviciile si activitatea detectivilor particulari.

Toate aceste informatii si fragmente de continut pot fi adaugate, sterse sau modificate cu usurinta, ca si publicarea unei postari pe o retea de socializare.Acest lucru este posibil cu ajutorul panoului de administrare a site-ului.

Site-ul este prevazut si cu o bara de cautare, situata in coltul din dreapta sus a paginii, pentru simplificarea localizarii informatiilor de interes.

Pe langa aceste instrumente de continut site-ul pune la dispozitia vizitatorilor si un formular de contact. Acesta permite trasmiterea de mesaje sau intrebari direct agentiei, simplu, rapid si in siguranta.

Toate aceste caracteristici ale site-ului de prezentare fac parte din pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media.  Pe langa serviciile de baza de administrare si mentenanta site, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO, pentru o mai buna indexare in motoarele de cautare.