passiflora.info.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Pensiune turistica


http://www.passiflora.info.ro/ este un site de prezentare menit sa prezinte si sa promoveze in mediul online, Pensiunea bucovineana Passiflora.

Astfel, site-ul a fost construit in asa fel incat sa prezinte, pe de o parte, informatii de interes referitoare la unitatea de cazare si facilitatile acesteia, precum si despre serviciile puse la dispozitia turistilor, oferte, tarife, atractii turistice sau mijloace de localizare a pensiunii.

Aceste informatii sunt dispuse pe sectiuni relevante, in doua meniuri – unul orizontal, si unul vertical, organizat sub forma de lista.

Pe langa aceste informatii utile, site-ul de prezentare este prevazut si cu o Carte de oaspeti, care permite adaugarea de comentarii sau pareri privind calitatea serviciilor oferite.

In plus, site-ul contine si un formular de solicitare oferta, care poate fi accesat din sectiunea ,,Rezervari online”.

O trasatura importanta a acestui site de prezentare este Turul Virtual, care prezinta in timp real pensiunea, oferind posibilitatea de a ,,merge” efectiv prin unitatea de cazare.

Pe langa acest tur virtual, site-ul contine si o Galerie Foto/Video, care poate fi accesata din ambele meniuri ale site-ului. De asemenea, pagina principala este prevazuta cu o serie de imagini representative, care se deruleaza  atat automat, cat si manual, cu ajutorul unor sageti.

Imaginile, videoclipurile si informatiile publicate pe site pot fi editate cu usurinta, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze fragmente de continut, indiferent de tipul acestuia – text, vizual, video – ca si cum ar adauga sau edita o postare pe Facebook.

Pe langa aceste servicii de baza de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare este optimizat web pentru obtinerea unei indexari cat mai bune in clasamentele motoarelor de cautare.