pasulupului.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Unitate de cazare


http://pasulupului.ro/ este site-ul de prezentare al Cabanei Pasul Lupului, o cabana in stil vanatoresc situata in valea Negrii, in judetul Suceava.

Site-ul de prezentare a fost creat de ZAO Media pe un format responsiv, care sa permita accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Inca din pagina initiala, utilizatorul poate accesa informatii despre facilitatile cabanei si activitatile de agrement organizate de aceasta. Aceste servicii dispun de pagini proprii, care contin, pe langa descrierea serviciilor, si o sectiune de comentarii.

In plus, site-ul este prevazut si cu un meniu principal, de unde pot fi accesate informatii despre cabana si imprejurimi, dotarile acesteia si activitatile organizate pentru turisti.

De asemenea, site-ul de prezentare dispune si de o Galerie Foto, care prezinta imprejurimile si interiorul cabanei.

Pe langa aceste informatii si imagini, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole despre turismul din zona.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare pune la dispozitia persoanelor interesate atat un formular online de contact, cat si un formular online de rezervare, care permite efectuarea unei rezervari direct de pe site.

Informatiile publicate pe site, precum si imaginile, pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului.  

Pe langa aceste servicii de webdesign si  administrare site, oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.