pensiunea-lidana.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Pensiune montana, cazare


http://www.pensiunea-lidana.ro/ este un site de prezentare creat cu scopul de a prezenta si promova Pensiunea bucovineana Lidana.

Site-ul a fost construit pe un format dinamic, care ofera posibilitatea prezentarii de imagini derulate atat automat, cat si manual, cu ajutorul sagetilor laterale. In plus, site-ul are si un caracter responsiv, permitand accesarea sa de pe orice tip de dispozitiv mobil.

Site-ul contine si o serie de link-uri si sectiuni de legatura, existente pe pagina initiala a site-ului de prezentare, care redirectioneaza vizitatorii fie catre un formular de rezervare online, fie catre informatii de interes referitoare la activitatea si serviciile pensiunii.

In plus, site-ul este prevazut si cu o serie de butoane specifice, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile pensiunii pe retelele de socializare, Facebook si Twitter.

O caracteristica importanta a site-ului  este optiunea de printare, care permite imprimarea unei brosuri de prezentare a pensiunii.

Ca modalitate de contact, pe langa formularul de rezervare, site-ul este prevazut si cu un formular de contact extern, precum si cu unul propriu, care poate fi accesat din sectiunea de Contact.

Pe langa informatiile generale despre serviciile oferite, preturi si oferte, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor si meniul restaurantului pensiunii, precum si o Galerie foto.

Mai mult decat atat, site-ul dispunde si de o sectiune de Impresii, care le permite turistilor sa isi exprime public parerea despre calitatea serviciilor oferite.

Aceste informatii si imagini pot fi administrate prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite modificarea, adaugarea sau stergerea de continut si imagini, la fel de simplu ca trimiterea un e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare online, pentru o clasare optima in motoarele de cautare.