pensiuneabucovinamalini.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Pensiune turistica


http://pensiuneabucovinamalini.ro/ este un site de prezentare menit sa prezinte si sa promoveze Pensiunea Bucovina din Malini, precum si serviciile oferite de aceasta.

Inca de pe prima pagina, vizitatorul se poate delecta cu o serie de imagini care pot fi derulate cu ajutorul unor sageti. Aceste imagini sunt completate de mesaje specific promovarii online, pentru a scoate in evidenta calitatea serviciilor oferite.

De asemenea, in plus fata de informatiile generale referitoare la pensiune, facilitatile acesteia si tarifele impuse, site-ul este dispus si cu o Galerie Foto/Video. Aici sunt publicate imagini si videoclipuri de buna calitate, care prezinta Pensiunea Bucovina, facilitatile si alte servicii puse la dispozitie.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o Carte de oaspeti, dedicate turistilor care si-au petrecut vacantele la aceasta Pensiune. Cartea de oaspeti le ofera acestora posibilitatea de a lasa o recenzie sau de a-si exprima pur si simplu opinia cu privire la calitatea serviciilor oferite.

Un aspect important al acestui site de prezentare este faptul ca ofera posibilitatea efectuarii de rezervari online. Prin simpla accesare a formularului de contact, care poate fi gasit in sectiunea Contact&Rezervari, persoanele interesate pot trimite o solicitare de rezerare direct de pe site.

De asemenea, site-ul este prevazut si cu butoane specifice care au functia de redirectionare a vizitatorului catre sectiunea de Contact a site-ului.

Toate aceste servicii fac parte, printre altele, din pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media. In plus fata de acestea, site-ul dispune si de un panou de administrare. Acesta permite modificarea continutului sau imaginilor si videoclipurilor publicate pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Totodata, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.