pigorety.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Reparatie si distributie utilaje si piese de utilaje


http://pigorety.ro/ este site-ul de prezentare al companiei brasovene cu acelasi nume, specializata in reparatia si vanzarea de utilaje si piese de utilaje.

Pe langa informatiile despre activitatea companiei, site-ul ofera o prezentare completa a serviciilor si produselor oferite spre vanzare de aceasta.

Aceste informatii sunt dispuse intr-un mod dinamic, putand fi accesate atat din meniul principal, cat si din pagina initiala a site-ului.

Informatiile referitoare la serviciile si produsele oferite sunt organizate pe categorii, iar fiecare serviciu si produs dispune de o pagina proprie, unde sunt publicate detalii, imagini si preturi.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un meniu sub forma de lista, plasat in partea dreapta a site-ului, care prezinta produsele oferite spre vanzare, pe categorii, pentru o localizare si accesare mai usoara.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de cautare, care permite localizarea usoara si rapida a informatiilor publicate pe site.

Ca modalitati de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact.

Un alt instrument important al acestui site de prezentare este panoul sau de administrare. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site, simplu si rapid, ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare site, oferite de ZAO Media.

De asemenea, printre serviciile oferite de ZAO Media se numara si servicii de mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare buna a site-ului de prezentare in motoarele de cautare.

Un alt element esential al site-ului de prezentare este si design-ul sau responsiv, care permite accesarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit de utilizatori.