primariadarova.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Primarie


http://primariadarova.ro/ este site-ul de prezentare al Primariei comunei Darova, din judetul Timis.

Site-ul prezinta informatii referitoare la istoria si activitatea primariei, conducere, statut, organigrama si componenta Consiliului local.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Noutati, unde sunt publicate acte administrative, de stare civila, anunturi, curiozitati, declaratii de avere sau formulare pentru taxe si impozite.

De asemenea, site-ul de prezentare este prevazut si cu o Galerie Foto, care prezinta cladirea primariei si birourile din dotare.

Mai mult, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare este prevazut si cu o harta cu imagini din satelit, pentru localizarea cladirii primariei, precum si cu un formular online de contact.

Toate informatiile si imaginile publicate pe site-ul de prezentare pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice continutul publicat pe site, la fel de simplu ca gestionarea unei pagini pe o retea de socializare.

In pachetul de servicii de webdesign oferit de ZAO Media sunt incluse si servicii aditionale de administrare site, precum si servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page, pentru o clasare buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere si crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat de catre utilizatori de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul utilizat.