proiecte.co

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Constructii


http://proiecte.co/ este un magazine online de proiecte de case, care prezinta si oferte de la meseriasi si firme de constructii si amenajari interioare.

Pe langa informatiile utile despre modul de functionare a site-ului, activitatea acestuia si serviciile oferite, site-ul ofera un catalog amplu de proiecte de case.

Pe pagina fiecarui proiect sunt prezentate descrieri, imagini si preturi. Aceste pagini contin si cate o sectiune de recenzii, care permite adaugarea de comentarii, precum si un buton de adaugare in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea proiectelor in cosul de cumparaturi, utilizatorii au posibilitatea de a finaliza comenzile prin plata online cu cardul bancar, prin intermediul MobilPay.

De asemenea, site-ul include si un Marketplace, unde partenerii Proiecte.ro isi pot afisa propriile realizari, iar clientii pot comanda proiecte de case din oferta oricarui partener. Pentru accesarea acestui Marketplace, partenerii trebuie sa isi creeze un cont de vanzator.

In plus, functia de intregistrare/logare client permite crearea unui cont de utilizator, pentru o gestiune mai buna a cosului de cumparaturi.

Pe langa aceste aspecte, site-ul contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole sau informatii utile din domeniul constructiilor de case.

Alte instrumente importante ale magazinului online sunt formularul online de contact, functia de abonare la Newsletter, bara de Social Media si bara de cautare.

Mai mult, site-ul dispune de un panou de administrare, care permite adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor publicate pe site, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe o retea de socializare.

Nu in ultimul rand, magazinul online beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, precum si de optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexare a site-ului in motoarele de cautare.