promotiiaz.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Produse naturiste


http://promotiiaz.ro/ este un site-ul de prezentare al magazinului online Plafar.net. Site-ul a fost creat de ZAO Media, cu scopul de a prezenta produsele naturiste oferite spre vanzare.

Site-ul prezinta astfel un catalog de produse, organizat in functie de tipul produsului oferit spre vanzare, precum si in functie de anumite oferte.

Fiecare produs dispune de o pagina proprie, care prezinta informatii specifice despre produsul respectiv si preturile aferente. Aceasta contine si un buton de  comanda, care redirectioneaza utilizatorul catre pagina produsului de pe magazinul online, pentru finalizarea comenzii.

Nu in ultimul rand, paginile produselor contin si o bara de Social Media, care permite distribuirea paginilor respective pe diverse retele de socializare.

Pe langa informatiile de contact afisate, site-ul de prezentare este prevazut si cu un formular de contact, care permite adresarea de intrebari sau mesaje, direct companiei.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice fragmente de continut, la fel de simplu ca adaugarea, stergerea sau editarea unei postari pe o retea de socializare.

Pentru facilitarea accesului la informatie, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa poata fi accesat fara probleme de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.

Pe langa aceste caracteristici incluse in pachetul de servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii complete de administrare si mentenanta site. In plus, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page, pentru o indexare satisfacatoare in clasamentele motoarelor de cautare.