protectiamunciisu.ro

protectiamunciisu.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Protectia muncii – ISU


http://protectiamunciisu.ro/ este un site de prezentare creat de ZAO Media pentru a prezenta si promova serviciile de SSM, PSI, SU si evaluari de risc oferite de aceasta firma specializata in protectia muncii, in Suceava, Neamt si Iasi.

Site-ul de prezentare ofera informatii despre securitate si sanatate, evualuari de risc, planuri de evacuare si riscuri de accidentare.

Site-ul de prezentare a fost creat pe un format dinamic, care permite accesarea acestor informatii dintr-un meniul principal, unul lateral sub forma de lista, precum si de pe pagina de inceput a site-ului.

Site-ul de prezentare contine si o sectiune de Contact, care ofera datele de contact ale firmei, precum si un formular online de contact.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate prin intermediul panoului de administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea si modificarea continutului, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

Pe langa acest instrument, site-ul de prezentare beneficiaza si  de servicii aditionale de administrare site, precum si de servicii de mentenanta site, oferite de ZAO Media.

In pachetul de servicii oferit este inclus si un serviciu de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea si vizualizarea paginilor site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.