radiowish.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Radio online


http://www.radiowish.ro/ este un radio online, creat de ZAO Media cu scopul de a reda in timp real melodiile mixate de DJ-ii radio-ului Radio Wish.

Pe langa casetofonul virtual cu care este prevazut, site-ul ofera si posibilitatea redarii melodiilor direct pe calculatorul ascultatorului, prin descarcarea unui fisier care poate fi accesat din header-ul site-ului.

Tot din header-ul site-ului poate fi accesata si sectiunea de dedicatii, care permite oferirea de dedicatii online, prin completarea unui formular specific.

In plus, site-ul permite si redarea de videoclipuri, publicarea de bancuri, stiri si topuri de melodii actualizate, precum si alte informatii referitoare la evenimente de interes.

Site-ul dispune si de un chat online, care le ofera ascultarilor posibilitatea de a purta conversatii, ca si cum ar discuta pe o retea de socializare.

In plus, site-ul dispune si de o bara de Social Media, care contine butoane pentru Facebook, Twitter, Hi5 sau Yahoo.

O trasatura importanta a acestui tip de site este faptul ca le ofera vizitatorilor instrumente de promovare a radio-ului pe retelele de socializare, prin postarea unor coduri specifice.

In ceea ce priveste administrarea continutului publicat pe site, administratorul are posibilitatea de a adauga sau sterge informatii, imagini si videoclipuri, prin intermediul panoului de administrare a site-ului. Utilizarea acestui panou este la fel de simpla ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa acest panou de administrare, site-ul beneficiaza si de servicii de administrare si mentenanta site, precum si de optimizare SEO on-page. Serviciile de optimizare online oferite  de ZAO Media au scopul de a asigura o pozitie optima a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.