rcbgroup.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Firma constructii Anglia


http://rcbgroup.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor oferite de RBC Group, o companie specializata in promovarea online si consilierea profesionala.

Crearea acestui site de prezentare a aut drept scop prezentarea activitatii companiei si serviciilor oferite, cat si promovarea propriilor clienti.

O caracteristica distinctiva a acestui tip de site de prezentare este sectiunea de blog. Aici sunt publicate si promovate serviciile oferite de clientii RBD Group. Fiecare client beneficiaza de o pagina proprie, care este prevazuta si cu o sectiune de comentarii.

In plus, pe langa paginile clientilor, sectiunea de blog include si o pagina dedicate vizitatorilor site-ului. Aici, acestia pot transmite mesaje sau intrebari direct companiei, prin adaugarea de comentarii.

Pe langa aceasta sectiune de comentarii, site-ul include si un formular de contact, pentru oricine interesat sa contacteze compania.

Site-ul poate fi administrat cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Functiile acestuia permit editarea continutului publicat pe site, proces asemanator trimiterii unui mail.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de cautare, care permite cautarea de informatii pe site simplu si rapid. Site-ul dispune si de o bara de Social Media, care redirectioneaza vizitatorul catre paginile companiei pe diverse retele de socializare.

Pe langa aceste servicii, site-ul beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site la nivel profesionist, oferite de PAM design. Acestea sunt menite sa asigure functionarea optima si sigura a site-ului de prezentare.