rcbservices.co.uk

rcbservices.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Constructii imobiliare


http://rcbservices.co.uk/ este site-ul de prezentare al serviciilor oferite de dezvoltatorul imobiliar londonez, RCB Services.

Pe langa informatiile referitoare la companie, activitatea si modul sau de lucru, site-ul prezinta informatii complete despre serviciile oferite, in domeniul constructiilor de extensii si conversii, renovari, reparartii si alte servicii din domeniul constructiilor imobiliare.

Aceste informatii sunt organizate pe categorii relevante, in functie de tipul serviciului oferit, pentru o prezentare logica si dinamica a informatiilor.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un portofoliu al lucrarilor finalizate, precum si cu o serie de link-uri si informatii utile, care pot fi accesate din meniul din partea inferioara a site-ului.

Ca modalitati de contact, pe langa datele de contact furnizate, site-ul de prezentare pune la dispozitie si un formular online de contact, precum si o harta care permite localizarea sediului companiei.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau modificarea informatiilor, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

In pachetul de servicii de webdesign oferite de ZAO Media sunt incluse si servicii de administrare si mentenanta site, precum si servicii de optimizare SEO on-page. Optimizarea online contribuie la obtinerea unei bune indexari a site-ului in motoarele de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare beneficiaza de un design responsiv, care permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.