renovatelondonhouse.co.uk

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Firma constructii / renovari UK


http://www.renovatelondonhouse.co.uk/ este un site de prezentare care are ca scop principal prezentarea si promovarea activitatii si serviciilor de renovari interioare, oferite de compania londoneza Renovate London House.

Site-ul a fost creat de ZAO Media, pe un format simplu dar care sa denote seriozitate.  Din meniul principal pot fi accesate informatiile generale despre companie, activitatea acesteia si modul de lucru al echipei.

De asemenea, meniul principal este prevazut si cu un formular de contact, care permite contactarea companiei direct de pe site. Prin intermediul acestui formular, vizitatorii au si posibilitatea de a solicita o oferta.

Pe langa meniul principal, site-ul dispune si de un meniu sub forma de lista, plasat in partea dreapta a paginii. Aici, serviciile companiei sunt organizate in functie de tipul serviciului oferit, pentru facilitarea accesului la informatie.

Odata ce a accesat unul dintre aceste servicii, vizitatorul este redirectionat catre pagina serviciului respectiv, sunt publicate informatii utile despre serviciul in cauza. In plus, aceste pagini sunt prevazute si cu un link de legatura, care ,,transporta” vizitatorul direct catre pagina formularului de contact.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine si o lista a zonelor unde compania isi desfasoara activitatea, in functie de ariile si cartierele rezidentiale.

O trasatura esentiala a acestui site de prezentare este caracterul sau responsiv. Acest lucru permite accesarea site-ului de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browserul folosit.

Site-ul dispune si de un panou de administrare, care ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa editeze continutul publicat pe site, simplu si rapid.

Pe langa aceste servicii de webdesign oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o indexare buna in motoarele de cautare.