revine.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Depozit materiale de constructii


http://www.revine.ro/ este site-ul de prezentare al furnizorului de material de constructii, SC Revine Impex SRL.

Site-ul de prezentare a fost creat cu scopul de a prezenta si promova serviciile si produsele oferite de aceasta societate.

Informatiile prezentate pot fi accesate din doua meniuri distincte: unul dispus orizontal si unul vertical, sub forma de lista.

Aceste doua meniuri sunt impartite pe sectiuni relevante, care prezinta informatii despre firma, activitatea sa, serviciile si produsele puse la dispozitie, precum si mijloacele de contactare a companiei.

La randul lor, fiecare produs sau categorie de servicii dispun de o pagina proprie. Aici sunt publicate atat informatii generale despre produsul sau serviciul respectiv, cat si detalii specifice, imagini sau videoclipuri relevante.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu o sectiune de Noutati, care prezinta informatii utile, noutati sau articole referitoare la activitatea firmei.

Aceste informatii, imagini si videoclipuri pot fi adaugate, sterse sau editate cu ajutorul panoului de administrare a site-ului. Acesta permite gestionarea continutului publicat pe site intr-un mod asemanator trimiterii unui e-mail.

Site-ul este prevazut si cu butoane de contact si link-uri care redirectioneaza vizitatorii fie catre magazinul online al companiei, fie catre formularele de contact.

Acestea din urma reprezinta un element distinctiv al site-ului de prezentare. Formatul site-ului permite accesarea a doua formulare de contact diferite – unul extern si unul intern, care poate fi accesat si din sectiunea de Contact a site-ului.

In plus fata de aceste servicii de webdesign si promovare web oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web. Acestea sunt de o importanta aparte, intrucat ii pot asigura site-ului de prezentare o clasare optima in clasamentele motoarelor de cautare.