rolandantic.ro

Tip site

Magazin online


Domeniu de activitate

Antichitati


https://rolandantic.ro/ este un magazin online de antichitati, care comercializeaza carti vechi, ceasuri, manuscrise, mobila si monede.

Site-ul prezinta, in primul rand, informatii despre magazin, modalitati de cumparare si modalitati de contact. Site-ul este astfel prevazut cu un formular online de contact, pentru persoanele interesate sa vanda diverse obiecte magazinului.

Pe langa aceste informatii, site-ul contine un catalog al produselor organizat pe categorii, in functie de tipul produselor.

Site-ul ofera mai multe posibilitati de accesare a catalogului, atat din sectiunile meniului principal, cat si din bara derulanta de categorii de produse, din header-ul site-ului. Tot de aici poate fi accesata si o bara de cautare a produselor.

Fiecare produs dispune de o pagina proprie, care prezinta specificatiile produsului, imagini si preturi. Aceasta pagina dispune de un buton de adaugare in cosul de cumparaturi, o sectiune de recenzii, precum si o bara de social media pentru distribuirea produsului pe diverse retele de socializare.

Pentru efectuarea comenzii, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de comanda, si apoi sa trimita un cec magazinului.

Site-ul dispune de o functie de intregitrare/logare client, care permite crearea unui cont de utilizator pentru o mai buna gestionare a comenzilor.

Pe langa serviciile webdesign si administrare site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare, care permite editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Nu in ultimul rand, site-ul magazinului online beneficiaza de servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page, pentru o indexare cat mai buna in motoarele de cautare.