rulourijaluzele.ro

rulourijaluzele.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Rulouri, jaluzele si tamplarie


http://rulourijaluzele.ro/ este site-ul de prezentare al companiei Cavy Fenster, specializata in comercializarea de rulouri si jaluzele exterioare, precum si in oferirea de servicii de tamplarie.

Formatul dinamic al site-ului permite accesarea informatiilor publicate pe site atat din meniu principal orizontal, cat si din meniul lateral, sub forma de lista.

Astfel, pe langa informatiile despre companie si activitatea acesteia, site-ul de prezentare ofera informatii complete si imagini care prezinta produsele oferite spre vanzare. Aceste informatii sunt organizate logic, pe categorii relevante, in functie de tipul produselor.

In plus, site-ul de prezentare contine si o sectiune de Blog, unde sunt publicate diverse articole si informatii utile din domeniu. Site-ul de prezentare include si un instrument special, care permite descarcarea de articole utile, prin simpla introducere a adresei de e-mail.

Ca modalitati de contact, site-ul de prezentare pune la dispozitie atat un formular online de contact, cat si un chat, care permit transmiterea de mesaje sau solicitarea unei oferte.

In ceea ce priveste administrarea continutului publicat pe site, pe langa serviciile de administrare site oferite de ZAO Media, site-ul de prezentare este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea informatiilor de pe site, la fel de simplu ca editarea unei postari pe Facebook.

Pe langa aceste servicii si instrumente de webdesign si administrare site, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de mentenanta site si optimizare SEO on-page, pentru o mai buna indexare a site-ului in motoarele de cautare.

Un alt element important al site-ului de prezentare este design-ul sau responsiv, care face posibila adaptarea paginilor site-ului pentru vizualizarea lor de pe toate tipurile de dispozitive mobile.