s-a-e.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Sisteme antiefractie


http://s-a-e.ro/ este site-ul de prezentare al sistemelor antiefractie SAE, oferite spre vanzare de compania S.C. M&M MARKETING SRL.

Site-ul creat de ZAO Media prezinta intr-un mod dinamic si organizat, informatii despre sistemul SAE, produsele oferite si avantajele acestora, precum si ultimele promotii. Aceste informatii pot fi accesate atat din meniul principal, cat si din pagina de inceput a site-ului.

Site-ul contine un catalog complex al produselor, organizat in functie de tipul acestora. Pe pagina fiecarui produs sunt prezentate detalii, informatii utile, precum si imagini ale produsului respectiv.

Pe langa aceste informatii, pe pagina de inceput a site-ului de prezentare sunt publicate si testimonial ale clientilor si un contorizator al clientilor si sistemelor vandute.

Informatiile publicate pe site pot fi administrate prin intermediul panoului de administrare a site-ului, care permite adaugarea, stergerea si modificarea continutului, la fel de simplu ca adaugarea unei postari pe Facebook.

In plus, pagina de inceput a site-ului contine si o bara de Social Media, care redirectioneaza utilizatorii catre paginile companiei pe diverse retele de socializare, precum si un formular online de contact.

Alte doua instrumente importante ale acestui site de prezentare sunt sectiunea de FAQ – care prezinta raspunsuri la intrebari frecvente ale clientilor – si bara de cautare, care faciliteaza localizarea informatiilor publicate pe site.

Instrumentul esential al site-ului este insa formularul online de comanda cu care este prevazut. Acesta permite efectuarea unei comenzi, direct de pe site.

Pe langa aceste instrumente, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii complete de webdesign si promovare online, oferite de ZAO Media. In acest pachet este inclus si un serviciu de optimizare SEO on-page, pentru o clasare cat mai buna a site-ului in clasamentele motoarelor de cautare.