sabinastanila-translator.eu

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Traduceri autorizate


http://www.sabinastanila-translator.eu/  este site-ul de prezentare al Sabinei Stanila, interpret si traducator autorizat in limbile romana, engleza si franceza.

Crearea site-ului de prezentare a avut ca scop prezentarea si promovarea PFA Sabinei Stanila si a activitatii acesteia, precum si a serviciilor oferite.

Informatiile de interes de pe site au fost organizate in sectiuni relevante, pentru a fi gasite cat mai usor de catre vizitatorii paginii. Acestea pot fi accesate fie din bara principala, fie din meniul din partea stanga a paginii.

Pe langa informatiile despre serviciile oferite, limbile straine in care lucreaza si biografia traducatorului, site-ul pune la dispozitia vizitatorilor si o sectiune de Contact.

In plus, site-ul de prezentare este prevazut si cu un link catre blogul Sabinei Stanila. Acest blog contine informatii utile si articole despre interpretari si traduceri.

Atat blogul, cat si site-ul pot fi administrate cu usurinta, prin accesarea panoului de administrare a site-ului. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea fragmentelor de continut prin functii simple, asemanatoare trimiterii unui e-mail.

Aceste servicii de webdesign sunt incluse in pachetul de servicii oferite de ZAO Media, alaturi de serviciul de optimizare SEO on-page. Acest pachet de servicii are ca obiectiv principal cresterea vizibilitatii site-ul in mediul online, implicit obtinerea unei clasari cat mai bune in motoarele de cautare.