semiremorci.com

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Comercializare semiremorci


http://www.semiremorci.com/ este site-ul de prezentare al companiei Eurotrailers Invest. Site-ul a fost creat pentru a prezenta si promova serviciile si produsele companie.

Astfel, informatiile au fost organizate sub mai multe forme, intr-un mod dinamic, care sa atraga interesul vizitatorilor si sa faciliteze accesul la informatie.

Pe langa meniul principal, site-ul este prevazut si cu un meniu sub forma de lista, aflat in partea stanga a paginii. Acesta clasifica si prezinta informatii despre produsele oferite, in functie de categoria din care fac parte. In plus, site-ul dispune si de butoane specifice, care redirectioneaza vizitatorii catre paginile categoriilor de produse respective, cu doar un singur click.

Pe langa aceste butoane, site-ul este prevazut si cu un buton dedicat Categoriilor de produse. Acest buton poate fi accesat din partea stanga a paginii si are aceeasi functie de redirectionare catre paginile reprezentative.

Fiecare categorie de produse dispune de o pagina proprie, care contine o lista cu produsele din categoria respectiva. Fiecare produs beneficiaza de o pagina proprie, unde sunt publicate informatii utile despre produs, caracteristici, preturi si imagini relevante.

Totodata, aceste pagini dispun si de un buton de Cerere detalii/Comanda. Aceasta functie a site-ului de prezentare le permite persoanelor interesate sa solicite informatii despre produsul respectiv, precum si o oferta din partea companiei.

Acest formular de contact este inclus si in meniul principal al site-ului, precum si in meniul situate la baza paginii. De asemenea, site-ul de prezentare este dispus si cu un buton de contact special, care redirectioneaza persoanele interesate catre pagina formularului de contact.

Pe langa serviciile de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare web. Acestea au ca obiectiv principal obtinerea unei clasari bune in clasamentele motoarelor de cautare.