sollromania.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Scule, unelte si materiale de constructii


http://sollromania.ro/ este site-ul de prezentare a produselor si serviciilor oferite de Soll Romania, o companie specializata in comercializarea de lacuri, vopsele, diluanti, chituri si alte materiale si unelte de constructii.

Pe langa informatiile despre companie, activitatea acesteia, serviciile oferite si punctele de lucru, site-ul prezinta si un catalog al produselor, organizat in functie de categoriile de produse si tipul produselor oferite spre vanzare.

Fiecare produs dispune de o pagina proprie, unde sunt prezentate in detaliu toate caracteristicile acesteia. In plus, aceste pagini dispun si de o fisa de securitate si o fisa tehnica, disponibile pentru descarcare.

Nu in ultimul rand, aceste pagini ale produselor oferite spre vanzare dispun si de o bara de Social Media, pentru distribuirea paginii produsului pe diverse retele de socializare.

Pentru mai multe informatii, site-ul pune la dispozitie atat datele de contact ale companiei, adresele punctelor de lucru, precum si un formular online de contact.

In ceea ce priveste administrarea site-ului de prezentare, pe langa serviciile de administrare si mentenanta site oferite de ZAO Media, site-ul este prevazut si cu un panou de administrare. Acesta permite adaugarea, stergerea sau editarea continutului publicat pe site, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa aceste servicii de webdesign, site-ul beneficiaza si de servicii de optimizare SEO on-page si promovare online, pentru o clasare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, site-ul de prezentare a fost creat pe un format responsiv, care permite accesarea paginilor de pe orice tip de dispozitiv mobil, indiferent de browser-ul folosit.