studio-videochatct.ro

studio-videochatct.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio Videochat


http://studio-videochatct.ro/ este site-ul de prezentare a activitaii si ofertelor de munca ale Studio-ului Videochat Constanta. Site-ul creat prezinta informatii referitoare la ofertele de munca si beneficiile oferite viitorilor angajati, precum si detalii despre activitatea Studiolui pana in present.

Crearea site-ului a avut ca scop crearea unui site dinamic si atragator, care sa scoata in evidenta prin imagini si continut relevant, avantajele unui job la Studio-ului Videochat Constanta. Astfel, site-ul este prevazut cu o galerie de imagini si cu o sectiune de blog, care prezinta lumea videochat-ului.

Avand ca principal scop atragerea fortei de munca, la crearea acestui site, s-a avut in vedere oferirea mai multor posibilitati de contactare a companiei, pentru persoanele interesate. In acest scop, site-ul a fost prevazut cu un chat, care permite comunicarea intre parti prin mesaje, un formular de contact, precum si un buton de aplicare directa la oferta de munca a Studiolui.

Site-ul de prezentare poate fi administrat cu usurinta cu ajutorul unui panou de administrare. Acesta permite editarea continutului si adaugarea sau stergerea de fotografii, la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail.

Pe langa aceste functii, site-ul beneficiaza si de un pachet de servicii de webdesign oferite de PAM design, printre care se numara administrarea si mentenanta site-ului, optimizarea SEO on-page si promovarea online. Toate aceste servicii sunt menite sa asigure o vizibilitate crescuta a companiei in mediul online, cat si o buna indexare in motoarele de cautare.