ukjobs4you.co.uk

Tip site

Portal online


Domeniu de activitate

Oferte de munca


http://ukjobs4you.co.uk/ este portalul online al companiei de recturare SCC Recruitment, care ofera servicii profesioniste de rectrutare in UK, atat pentru candicati, cat si pentru companii.

Pe langa informatiile despre companie, activitatea acesteia si serviciile oferite, site-ul prezinta si informatii generale despre joburi si procesul de recrutare, atat din perspectiva candidatilor, cat si din punctul de vedere al companiilor.

In plus, site-ul include o sectiune speciala, dedicate cautarii de joburi. Aceasta permite accesul la o bara de cautare avansata, care ofera posibilitatea gasirii locului de munca dorit, in functie de preferinte.

Fiecare oferta de munca beneficiaza de o pagina proprie, unde poate fi vizualizata descrierea jobului respectiv, precum si alte informatii utile. Aceasta pagina dispune si de un buton de aplicare online la jobul respectiv, care redirectioneaza candidatul catre un formular online de aplicare.

Acest formular poate fi accesat si din sectiunea dedicata candidatilor. Prin intermediul acestuia, candidatii au posibilitatea de a-si incarca CV-ul pe site si de a-l trimite direct companiei de recrutare.

Pe langa aceste informatii, portalul online este prevazut si cu o sectiune de Testimoniale. Aici, candidatii si companiile au posibilitatea de a-si exprima public opinia privind calitatea serviciilor oferite de companie.

Din perspectiva modalitatilor de contact, portalul online este prevazut si cu un formular de contact, precum si cu un chat offline. Nu in ultimul rand, site-ul contine si o bara de Social Media.

Informatiile publicate pe site pot fi administrare la fel de simplu ca trimiterea unui e-mail, prin accesarea panoului de administrare a site-ului.

Pe langa aceste servicii de webdesign si administrare site oferite de ZAO Media, site-ul beneficiaza si de servicii de servicii de mentenanta site, precum si de optimizare web, pentru o indexare optima in motoarele de cautare.