vdesigning.ro

Creare site web
Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Producator de mobila HighClass la comanda


http://www.vdesigning.ro/ – este site-ul de prezentare al firmei cu acelasi nume. Site-ul prezinta serviciile si proiectele in desfasurare ale companiei V designing. Acesta a fost creat si optimizat in mod profesionist, pentru a scoate in evidenta calitatea serviciilor oferite de companie.

V desiging este un producator la nivel mondial de mobilier si elemente din MDF vopsit, drept sau curbat, lucios sau mat. In plus, compania ofera asistenta specializata pentru alegerea celei mai potrivite piese de mobilier, precum si servicii de design interior. Nu in ultimul rand, firma efecuteaza si radari profesioniste 3D, care ii permit clientului sa vizualizeze realistic incaperea proiectata.

Crearea site-ului de prezentare i-a oferit companiei posibilitatea de a-si afisa serviciile si proiectele intr-un mod de prezentare dinamic si atragator. Crearea site-ului a reprezentat un pas esential in procesul de promovare a paginii web, contribuind la coturarea imaginii compaiei.

De asemenea, formatul paginii web permite editarea continutului cu ajutorul unui panou de administrare usor de utilizat In acest mod, persoana responsabila cu administrarea site-ului poate modifica si optimiza cu usurinta continutul dorit.
Un alt aspect foarte important, inclus in lista serviciilor oferite de ZAO Media, este faptul ca site-ul de prezentare este optimizat si pentru mobil. Astfel, continutul paginii este special adaptat pentru a putea fi accesat si urmarit cu usurinta de pe orice dispozitiv mobil.