venus-studio.ro

venus-studio
Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Studio de videochat


http://venus-studio.ro/ este site-ul de prezentare al studio-ului de videochat Venus. Crearea acestui site a avut ca scop prezentarea activitatii si serviciilor companiei, noutatilor din domeniu si ofertelor de munca.

S-a dorit, astfel, crearea unui site dinamic si captivant, care sa atraga atentia potentialilor candidati la angajare, cu ajutorul imaginilor si textelor atragatoare.

Site-ul este prevazut si cu un formular de aplicare online, cu ajutorul caruia persoanele interesate pot aplica pentru pozitiile disponibile, direct de pe site.

Toate informatiile publicate pe site pot fi administrate cu usurinta, cu ajutorul unui panou de administrare a site-ului. Astfel, informatiile, stirile si ofertele de munca pot fi actualizate si modificate oricand, intr-un mod simplu si rapid.

Un aspect important al acestui site este faptul ca este optimizat pentru toate dispozitivele. Crearea unui site responsive permite accesarea paginii web de pe orice tip de dispozitiv, indiferent de browser-ul folosit.

Aceste servicii fac parte din pachetul de servicii de webdesign si promovare web oferite de PAM design. Scopul principal este de a spori vizibilitatea studio-ului in mediul online, printr-o buna clasare in clasamentele motoarelor de cautare.