vlmpoliplast.ro

Tip site

Site de prezentare


Domeniu de activitate

Producator pungi de plastic


http://vlmpoliplast.ro/ este site-ul de prezentare al produselor comercializate de compania Vlm Poliplast SRL, producator de pungi si ambalaje de plastic si plicuri pentru curierat.

Pe langa informatiile referitoare la companie si activitatea acesteia, site-ul prezinta detalii complete despre produsele oferite spre vanzare. Aceste informatii sunt organizate in mod logic, pe categorii relevante, in functie de tipul produselor oferite.

Pagina fiecarei categorii de produse include, pe langa informatii utile si imagini, un buton de Comanda, care redirectioneaza vizitatorii catre un formular online de contact. Acest formular permite trimiterea unei solicitari de oferta cu doar un singur click. De asemenea, acesta poate fi accesat si din sectiunea de Contact a site-ului de prezentare.

Site-ul de prezentare este prevazut si cu o bara de cautare, care permite localizarea rapida si sortarea informatiilor, in functie de preferintele utilizatorilor.

Un alt instrument important al site-ului de prezentare este panoul de administrare a site-ului. Acesta ii permite administratorului sa adauge, sa stearga sau sa modifice informatiile publicate, similar adaugarii unei postari pe Facebook.

In plus, site-ul de prezentare beneficiaza de servicii de administrare si mentenanta site, oferite de ZAO Media.

Pe langa aceste servicii, site-ul de prezentare beneficiaza si de servicii de optimizare web, pentru o indexare cat mai buna in clasamentele motoarelor de cautare.

Nu in ultimul rand, ZAO Media a avut in vedere crearea unui site responsiv, care sa permita accesarea fara problem a paginilor site-ului de prezentare, de pe orice tip de dispozitiv mobil.